Κοπή πίτας 2016

Συνάντηση μελών και εθελοντών του συλλόγου και η πρώτη...

Προτάσεις διαμονής για το 2ο Aquathlon Festival στη Χαλκίδα

Φεβρουάριος 25, 2016 Comments (0) Νέα

Η πιο ισχυρή αλυσίδα φτιάχνεται από ανθρώπινους κρίκους

Ο Σύλλογος MAD WATERS έχοντας σαν βασικό του σύνθημα “η πιο ισχυρή αλυσίδα φτιάχνεται από ανθρώπινους κρίκους” προχωράει σε μια ακόμα ευκαιρία δημιουργίας ανθρώπινων δεσμών μέσα από την μοναδική εμπειρία της φυσικής δραστηριότητας.
Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στη σπουδαιότητα της άθλησης αλλά και όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα να το ανακαλύψουν συμμετέχοντας στο νέο μας πρόγραμμα. Ορίζουμε πρώτη ημερομηνία συνάντησης την 27η Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο στις 10.00 έξω από το γήπεδο Χαλκίδας για να πραγματοποιήσουμε την πρώτη μας αναγνωριστική ποδηλατική βόλτα και στη συνέχεια στις 12.00 την πρώτη μας προπόνηση στο στίβο (γήπεδο Χαλκίδας).

Η πρώτη προπόνηση θα είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες ενώ στη συνέχεια κάθε συνεδρία θα κοστίζει 5 Ευρώ ανά άθλημα.
Στοχεύοντας στην ολόπλευρη και ευχάριστη εκγύμναση σώματος και πνεύματος επιλέξαμε τα αθλήματα του τριάθλου για να γυμναστούμε διασκεδάζοντας.
Οι καθηγητές φυσικής αγωγής του συλλόγου μας, θα αναλάβουν την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης οποιαδήποτε και αν είναι σημερινή σας εικόνα.
Εσείς έχετε μόνο να φροντίσετε τον εξοπλισμό σας έτσι ώστε να απολαύσετε ανεμπόδιστα τις προπονήσεις σας. Για να το πετύχετε αυτό σας προτείνουμε τα
ακόλουθα:
– Βεβαιωθείτε οτι το ποδήλατό σας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι ασφαλές για νέες εξορμήσεις.
– Φροντίστε τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε χωρίς να κουβαλάτε μεγάλο φορτίο στην πλάτη σας κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας.
– Ελαφριά ρούχα, μια μικρή πετσέτα προσώπου, ένα μικρό δοχείο νερού (ιδανικά να είναι προσαρμοσμένο πάνω στο ποδήλατο) και ένα ζευγάρι γάντια αν σας είναι απαραίτητα.
– Γευματίστε ελαφριά πριν από κάθε προσπάθεια φυσικής δραστηριότητας και μην ξεκινάτε οποιαδήποτε μορφή άσκησης αν δεν αισθάνεστε καλά.
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
Με τη Γιούλη Μπασινά,πρωταθλήτρια κολύμβησης, καθηγήτρια Πιλάτες) και την Κρυσταλλία Καλαχάνη (Κ.Φ.Α,πρωταθλήτρια και προπονήτρια υδατοσφαίρισης).

ΠΟΔΗΛΑΤΟ
με τον Γιάννη Κιοσσέ, (πρωταθλητής ποδηλασίας, ιδρυτής του ποδηλατικού oμίλου Χαλκίδας και ιδιοκτήτης του καταστήματος master bike store)
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 697 6863639(Γ.Μπασινά), 697 3807060 (Κ.Καλαχάνη), 693 9389909 (Δ.Τριανταφύλλου).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *